ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ»

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Σύλλογο Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» η αναγνώριση των Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών του δράσεων, από τον Οργανισμό του  Παγκόσμιου Ηλεκτρονικού Μουσείου Αθλητισμού με την απονομή του μεταλλίου «αξιοσύνης» στον Πρόεδρο του Συλλόγου «Κωστή Παλαμά» Δρ. Μαλλιά Θεόδωρο.

Την απονομή έκανε η Ιδρύτρια και Διευθύντρια του Μουσείου καταξιωμένη καθηγήτρια διδάκτωρ κυρία Bianca Gama Pena, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κυρία Bianca Gama Pena, ήρθε από την Βραζιλία στην πόλη μας για μια σειρά σεμιναρίων προσκεκλημένη από το Πανεπιστήμιο Πατρών, την καθηγήτρια διδάκτωρ Παπαδημητρίου Δήμητρα και παράπλευρα συνεργάζεται με τον Σύλλογο, εξετάζοντας τις δυνατότητες δημιουργίας μιας αντίστοιχης ψηφιακής μουσειακής παρουσίασης για τον Αρχαίο και Νεότερο Αθλητισμό της Αχαΐας και της Καλλιτεχνικής Ιστορίας της Πόλης στο υπό κατασκευή Κέντρο Πολιτισμού-Ολυμπισμού «Κωστή Παλαμά» στο Αρχαίο Ωδείο.

Το έργο της διδάκτωρ κυρίας Bianca εστιάζεται:

Στην εθνική και διεθνή αγορά διαχείρισης έργων και θεσμικών εκδηλώσεων. Διδάκτωρ Άσκησης και Αθλητικών Επιστημών, διευθυντής και αθλητικός, πολιτιστικός, κοινωνικός επιχειρηματίας, ιδιαίτερα σε εμπορικές και θεσμικές σχέσεις, στους τομείς της εκπαίδευσης, του αθλητισμού και του πολιτισμού με δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα στους τομείς της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και των διεθνών δημοσίων σχέσεων, όπως:

  • Διευθυντής στην Gama Consulting
  • Ιδρυτής και διευθυντής του eMuseu do Esporte
  • Διευθυντής ψυχαγωγίας για το Copa América 2019, το FIBA Intercontinental CUP 2019 και 2020  και για την Οργανωτική Επιτροπή του Ρίο 2016
  • Διευθυντής μάρκετινγκ στο Instituto Superar
  • Υπεύθυνος εκδήλωσης και έρανος για το Εθνικό Δίκτυο Εκπαίδευσης και Έρευνας
  • Υπεύθυνος Κρατικών Αθλητικών Έργων στο Σύστημα Firjan
  • Διευθυντής του Ολυμπιακού Χωριού GREIP da Penha