Μελισσαρόπουλος Γεώργιος

Ο Μελισσαρόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε το 1981 στην Πάτρα. Εκδότης και δημιουργός του ηλεκτρονικού περιοδικού e-sensei και του δωρεάν περιοδικού “mosquito”. Από το 2005 κυκλοφορεί Πανελλαδικά στα βιβλιοπωλεία το 1ο προσωπικό comic album  «πριν το ΤΕΖΑ»

  • Τέχνη: Κόμικ, Σκιτσογραφία
  • Είδος: –
  • Website: –

Πληροφορίες

Βιογραφικό

Ο Μελισσαρόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε το 1981 στην Πάτρα.

Το 1998 τιμήθηκε με βραβείο στον Πανελλαδικό διαγωνισμό σκίτσου «Καρναβάλι 98».

Σπούδασε στο Λονδίνο, στο Πανεπιστήμιο του Westminster κινούμενο σχέδιο και εικονογράφηση και έκανε εξειδίκευση στο 3d animation and multimedia εφαρμογές.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις εικονογράφησης και γελοιογραφίας όπως η έκθεση «κόμιξ» «εν Αιθρία» στην Αθήνα, η έκθεση ζωγραφικής «Πανεπιστημιάδα 2006» στην Πάτρα  και η έκθεση γελοιογραφίας «Λαφύσι 2004» στην Λιβαδειά.

Ακόμη συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες για παραγωγή animation στην τηλεόραση και εικονογράφηση εντύπων, με εκδοτικούς οίκους, όπως επίσης με εφημερίδες και περιοδικά σε Ελλάδα και Αγγλία.

Πρόσφατα είχε αναλάβει τον σχεδιασμό ενός εκπαιδευτικού multimedia cd-rom για τις τάξεις του Δημοτικού στον τομέα της Φυσικής, κερδίζοντας το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα το 2003 είναι εκδότης και δημιουργός του ηλεκτρονικού περιοδικού e-sensei  και του δωρεάν περιοδικού “mosquito”.

Από το 2005 κυκλοφορεί Πανελλαδικά στα βιβλιοπωλεία το 1ο προσωπικό comic album  «πριν το ΤΕΖΑ»

Τον Γενάρι του 2006 ξεκίνησε το δημιουργικό γραφείο «Αnimatic vision» που τιμήθηκε με πρώτο βραβείο επιχειρηματικής ιδέας στον διαγωνισμό «Νέοι και Επιχειρηματικότητα» της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Νομού Αχαίας.

Επιπλέον Πληροφορίες
Επικοινωνία
  • Τηλέφωνο:
  • email: